Welkom bij URIMAT België!

Onze belofte: Een besparing van gemiddeld 100.000 liter drinkwater per jaar. Geen water verbruik. Geen chemicaliën. Geen geur. CO2-neutraal in de productie.

Welkom bij URIMAT, het leidende Zwitserse bedrijf voor waterloze sanitaire oplossingen.

Adobe_Acrobat_PDFDownload Presentatie

 • Slide 2
 • Slide 1
 • Slide 3

Product Overzicht

 • Hier vindt u innovatief en functioneel ontworpen urinoirs gemaakt van duurzaam High-tech polycarbonaat plastic en niet-poreuze en gepolijst keramiek. Geen water, geen chemicaliën, geen geuren. De gepatenteerde mechanische afvoer val en microbiologische reiningingsmiddelen garanderen een probleemloze, geurloze werking.
  eco_komposition

  Order

 • Net als alle andere ecologische-modellen van de elegante Ecoplus urinoirs zijn deze gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat. Dankzij een verzonken reclame scherm kunt u de toonhoogte naar de doelgroep van uw keuze aangeven en winst maken op de koop. Overtuig uzelf van de voordelen van de speciefieke doelgroep reclame.
  eco_plus_komposition

  Order

 • Net als alle andere ecologische-modellen van ecoinfo urinoirs zijn deze gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat. Het verzonken reclame scherm is verlicht, zodat de reclame-boodschap nog meer effect heeft op uw klanten. Als je op een specifieke doelgroep richt, kunt u daar van profiteren. Overtuig uzelf van de voordelen van de specifieke doelgroep reclame.
  eco_info_komposition

  Order

 • Net als alle andere ecologische-modellen van de URIMAT ecovideo urinoirs zijn deze gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat.. Het verzonken reclame scherm heeft een video scherm met bewegend beeld die de specifieke doelgroep reclame mogelijk maakt. Digitale signalisatie is de toekomst van reclame media en kan u helpen om de mannen toiletten te veranderen in inkomsten.
  eco_video_komposition

  Order

 • Net als alle andere compacte modellen, van de elegante compactplus urinoirs zijn deze gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat. Dankzij een verzonken reclame scherm kunt u de toonhoogte naar de doelgroep van uw keuze aangeven en winst maken op de koop. Overtuig uzelf van de voordelen van de speciefieke doelgroep reclame.
  compact_plus_komposition

  Order

 • Net als alle andere compacte modellen, van de URIMAT compactinfo urinoirs zijn deze gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat.. Het verzonken reclame scherm heeft een video scherm met bewegend beeld die de specifieke doelgroep reclame mogelijk maakt. Digitale signalisatie is de toekomst van reclame media en kan u helpen om de mannen toiletten te veranderen in inkomsten.
  compact_info_komposition

  Order

 • Net als alle andere compacte modellen, worden compactinfo urinoirs gemaakt van een hoge kwaliteit polycarbonaat. Het verzonken reclame scherm is verlicht, zodat de reclame-boodschap nog meer effect heeft op uw klanten. Als je op een specifieke doelgroep richt, kunt u daar van profiteren. Overtuig uzelf van de voordelen van de specifieke doelgroep reclame.
  compact_video_komposition

  Order

 • Puur ontwerp. Elegante urinoirs gemaakt van niet-poreuze en gepolijst keramiek. Onze keramische modellen worden gekenmerkt door de strakke lijnen van hun ontwerp. Ze werken precies zoals de ecologische-modellen. Dit betekent: geen water, geen chemicaliën, geen geur. De gepatenteerde mechanische afvoer val en microbiologische reinigingsmiddelen garanderen een probleemloze, geurloze werking.
  ceramic_komposition

  Order

 • Puur ontwerp. Elegante urinoirs gemaakt van niet-poreuze en gepolijst keramiek. Onze keramische modellen worden gekenmerkt door de strakke lijnen van hun ontwerp. Ze werken precies zoals de ecologische-modellen. Dit betekent: geen water, geen chemicaliën, geen geur. De gepatenteerde mechanische afvoer val en microbiologische reinigingsmiddelen garanderen een probleemloze, geurloze werking.
  ceramic_compact_komposition

  Order

Accessoires

 • MB-ActiveTrap

  De MB-Active Val zorgt voor meer veiligheid en betrouwbaarheid in de sanitaire omgeving.Meer

  acc1
 • MB-active cleaner

  De MB active speciale reiniger ontwikkeld voor URIMAT is een echte alleskunner. Het is zowel zuinig als milieuvriendelijk en daarom de ideale aanvulling op onze waterloze, geen chemische, en indien gewenst zonderspoelen urinoirs.
  Meer

  acc2
 • Partities

  Prive partitie schermen en visuele bescherming partities worden steeds meer ingezet in de sanitaire omgeving. Zij worden gebruikt niet alleen uit hygiënische overwegingen, maar, en vooral, om zo de prive-sfeer te beschermen.
  Meer

  acc1
 • Hand dryers

  Voeg kleur en hygiëne aan uw toiletten toe. De nieuwe URIMAT handdroger in een aantrekelijk ontwerp zal ook uw hart veroveren. Je beschermt niet alleen uw huid en milieu, maar ook helpt uw extra kosten te besparen.
  Meer

  acc1

 

Adverteren met URIMAT

Een hoge-opbrengst investering

URIMAT is niet alleen één van de marktleiders onder de waterloze urinoirs, maar biedt tegelijkertijd een reclamemedium met een aanzienlijk bereik in een duidelijk omschreven doelgroep. Er is geen verandering van kanaal of van bladzijde omslaan. Uw reclameboodschap wordt verbruikt in gemiddeld 40 seconden.

Afhankelijk van het model, bieden de urinoirs van URIMAT ofwel statische reclame scherm of hoge resolutie mini-schermen met geanimeerde berichten die thuis raken met je doelgroep.

Een moderne en effectieve medium waarmee u of uw klanten of uw doelgroep aan kan pakken op een relevante wijze. De URIMAT mediapartners zullen u graag adviseren.

Meer

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voer Captcha:

  captcha